Verbeterde O365 connectiviteit dankzij Cisco’s SD-WAN


Naarmate meer toepassingen naar de cloud gaan, is de traditionele aanpak van backhauling van verkeer via dure WAN lijnen naar het datacenter of een gecentraliseerde internetgateway via een hub-and-spoke-architectuur niet langer relevant. Traditionele WAN-infrastructuur was niet ontworpen voor toegang tot toepassingen in de cloud. Het is duur en introduceert onnodige vertragingen die de gebruikerservaring doet afnemen. Het opschalingseffect van het gecentraliseerde netwerkuitgangsmodel in combinatie met perimeters stacks die zijn geoptimaliseerd voor conventioneel browsen op internet, vormen vaak knelpunten en capaciteitsmaxima, die de overstap van klanten naar de SaaS-cloud kunnen belemmeren of brengen.

Interesse naar meer, lees het volledige artikel van Cisco (in het Engels): https://blogs.cisco.com/enterprise/improve-office-365-connectivity-with-cisco-sd-wan

Onze dedicated IT specialist aan het woord

Bij Silta ICT is het ons doel om u altijd zo precies en transparant mogelijk in te lichten over de laatste nieuwigheden. Met echte IT experten met hands-on kennis bent u zeker dat u altijd juist geïnformeerd bent.

Dit blogartikel werd geschreven door EdaSAS

Eda is projectleider bij Sales at Size. Zij volgt alle lopende projecten in voortgang en kwaliteit en schetst de UX traject uit in functie van de customer journey. In haar vrije tijd is graag bezig met hands-on hobbies zoals puzzels, handwerk, koken en games.

Gerelateerde onderwerpen

Mogelijk vindt u dit ook interessant