Silta: Teamwork naar een hoger niveau met Microsoft Teams op Cisco Webex Endpoints

In de hedendaagse, dynamische bedrijfswereld is vlotte communicatie en samenwerking cruciaal voor succes. Bij Silta begrijpen we dat als geen ander. Daarom investeren we voortdurend in geavanceerde technologieën die onze teams in staat stellen om optimaal samen te werken, waar ze zich ook bevinden.

Onze nieuwste stap in die richting is de integratie van Microsoft Teams op Cisco Webex Endpoints. Hiermee brengen we de vertrouwde Teams-ervaring naar gecertificeerde samenwerkingsapparaten in elke ruimte binnen de organisatie, van de bureau tot de grote vergaderzaal.

Efficiënter en productiever samenwerken

Met deze integratie richten we ons op twee belangrijke doelen: verbetering van de samenwerkingservaring door de connectiviteit en interactie tussen teamleden te vergroten, creatieve ideeënuitwisseling te stimuleren en workflows te optimaliseren, en verhoging van de productiviteit door tijdverlies door inefficiënte communicatie te verminderen, overbodige vergaderingen en workflows te elimineren, en teams in staat te stellen meer te bereiken.

De kracht van integratie

De integratie van Microsoft Teams op Cisco-endpoints bij Silta opent nieuwe deuren voor gestroomlijnde communicatie en samenwerking. Door een SIP-trunk op te zetten tussen Microsoft Teams en Cisco-endpoints, of door gebruik te maken van een gateway-oplossing zoals een Session Border Controller (SBC), kunnen medewerkers moeiteloos communiceren en vergaderen, ongeacht het platform dat ze gebruiken.

Welke technologie je ook kiest, het resultaat is hetzelfde: moeiteloze communicatie en vergaderingen, ongeacht het platform dat je gebruikt.

Cisco Room OS versus Microsoft Teams OS: De keuze is aan jou!

In de wereld van moderne samenwerkingstechnologieën staan ​​Cisco Room OS en Microsoft Teams OS prominent aan de voorgrond. Beide platformen bieden unieke voordelen, waardoor de keuze afhankelijk is van de specifieke behoeften van je organisatie. Laten we ze eens bekijken.

Voor Cisco Room OS ligt de nadruk op krachtige videoconferenties, waardoor de impact van je vergaderingen wordt vergroot met geavanceerde video- en audiotechnologieën. Bovendien integreert het naadloos met bestaande Cisco-infrastructuur, waardoor je je Cisco-oplossing kunt uitbreiden met Teams-functionaliteit. Met een gestroomlijnde gebruikerservaring biedt het intuïtieve bediening en eenvoud in gebruik voor een optimale gebruikersbeleving.

Aan de andere kant, Microsoft Teams OS, biedt naadloze samenwerking met Microsoft 365, waardoor Teams moeiteloos kan worden geïntegreerd met je vertrouwde Microsoft-workflows en -applicaties. Het richt zich op chat, samenwerking en online vergaderingen, waardoor interactie en teamwork worden gestimuleerd met krachtige collaboratieve tools. Bovendien biedt het een geïntegreerde omgeving voor communicatie, samenwerking en documentbeheer, waardoor je workflows worden gecentraliseerd en je productiviteit wordt geoptimaliseerd.

 Silta kiest voor Cisco Webex Board Pro 75 en Cisco Desk Pro

Om onze medewerkers de best mogelijke ervaring te bieden, kozen wij voor de Cisco Webex Board Pro 75 en twee Cisco Desk Pro’s.

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst van teamwork? Contacteer Silta vandaag nog om te ontdekken hoe we je kunnen helpen om je samenwerkingsmogelijkheden te optimaliseren!

Onze dedicated IT specialist aan het woord

Bij Silta ICT is het ons doel om u altijd zo precies en transparant mogelijk in te lichten over de laatste nieuwigheden. Met echte IT experten met hands-on kennis bent u zeker dat u altijd juist geïnformeerd bent.

Dit blogartikel werd geschreven door Ronnie Dibbaut

Ronnie is Operations Director bij Silta. Naast de dagelijkse operaties en budget verantwoordelijkheden is Ronnie ook in nauw contact met klanten en partners. In zijn vrije tijd is Ronnie bezig met zijn gezin en met duursporten zoals hardlopen en fietsen.

Gerelateerde onderwerpen

Mogelijk vindt u dit ook interessant