Silta Team Event 2023

Dit najaar gingen we met het Silta team op teambuilding! We kozen deze keer voor een hippe en intense activiteit. Zo trokken we met het team naar Herentals voor enkele spelletjes BattleKart en een portie lekkere frietjes! Het werd een fantastische avond die ons team weer wat dichter bij elkaar bracht.

BattleKart Antwerpen

BattleKart is een spel dat op korte tijd enorm in populariteit gewonnen heeft. Het is een mix van elektrisch karten, videogames en AR of augmented reality. Snelheid, behendigheid en een sterk reactievermogen, allemaal skills die onze engineers nodig hadden om de strijd te winnen! Gelukkig zijn dit skills die ze bij Silta ook dagelijks kunnen gebruiken.

Wij speelden de Halloween BattleRace, een spannend en tijdelijk spel waarbij je zoveel mogelijk rondjes moet rijden, terwijl alle tegenstanders je kunnen saboteren met verworven power-ups. Het is een heel chaotische spelmodus waar elke seconde wel iets aan het gebeuren is. Hierdoor werd het nooit eentonig en konden we ons helemaal uitleven! Er is dan ook veel geroepen en gelachen tijdens het spelen. Bedankt aan de mensen van BattleKart voor de leuke avond!

Ontdek BattleKart via https://www.battlekart.com/nl/.

Lizzy’s Frieten

Na een intense raceavond, was het tijd om onze honger te stillen. We deden dit op typisch Belgische wijze met overheerlijke frietjes. De foodtruck van Lizzy’s Frieten kwam ons voorzien van heel wat lekkers! Er is namelijk niets beter dan gezellig napraten met de collega’s over de leuke avond bij een echt Belgisch frietkraam.

Bedankt Lizzy voor de lekkere frietjes en de gezellige sfeer rondom jouw foodtruck! We hebben ervan genoten!

Ontdek Lizzy’s Frieten via https://www.facebook.com/p/Lizzys-100063673298295/.

Conclusie

Na een enorm fijne avond, waarin we elkaar weer wat beter leerden kennen buiten de werkomgeving, kunnen we concluderen dat het een geslaagde teambuilding was. We halen tot op heden nog geregeld leuke anekdotes op over deze avond.

Bedankt aan alle collega’s om er samen een enorm succes van te maken. We kijken alvast uit naar onze volgende teambuilding met dit geweldige team!

Wil jij er ook bijzijn op onze volgende teambuilding? Solliciteer dan alvast snel op een van onze openstaande vacatures!

Onze dedicated IT specialist aan het woord

Bij Silta ICT is het ons doel om u altijd zo precies en transparant mogelijk in te lichten over de laatste nieuwigheden. Met echte IT experten met hands-on kennis bent u zeker dat u altijd juist geïnformeerd bent.

Dit blogartikel werd geschreven door Ronnie Dibbaut

Ronnie is Operations Director bij Silta. Naast de dagelijkse operaties en budget verantwoordelijkheden is Ronnie ook in nauw contact met klanten en partners. In zijn vrije tijd is Ronnie bezig met zijn gezin en met duursporten zoals hardlopen en fietsen.

Gerelateerde onderwerpen

Mogelijk vindt u dit ook interessant