Cisco Live 2024: We nemen onze klanten mee!

Silta is al jaren een trotse Cisco Premier Partner. In 2015 ontvingen we zo het certificaat Master CMSP. In 2021 werd dit certificaat gewijzigd naar Gold Provider. De hoogste status binnen het Cisco programma gerelateerd aan het leveren van managed services oplossingen. Als Cisco Gold-provider beschikken we over een netwerk operations center (NOC) dat ondersteuning vanaf het 1e lijnsniveau biedt.

Cisco Live

U merkt dat we trots zijn om een partner van Cisco te zijn, wat maakt dat we het geweldige event ‘Cisco Live’ niet zomaar links kunnen laten liggen. Het event gaat door van 5 tot 9 februari 2024 in het Venetië van het Noorden, Amsterdam.

Cisco Live biedt zowel via grootschalige evenementen als via onderwijs op aanvraag educatie en inspiratie aan technologische vernieuwers over de hele wereld. Het is de uitgelezen plek voor klanten en partners van Cisco, zoals Silta, om kennis op te doen en een gemeenschap op te bouwen.

Als de ontmoetingsplaats waar slimme en getalenteerde IT-professionals samenkomen, is Cisco Live dé plek om je creativiteit te prikkelen! Het is een plaats waar u praktische kennis opdoet en het biedt de perfecte gelegenheid om te netwerken, waardoor we samen een inclusieve toekomst kunnen bouwen.

We nemen onze klanten mee!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Silta onze gewaardeerde klanten zal uitnodigen om ons te vergezellen naar Cisco Live op woensdag 7 februari 2024. Dit is een unieke kans om te netwerken, te leren van de besten in de branche en een kijkje te nemen in de toekomst van technologie. U zal dus helemaal ondergedompeld worden in de wereld van Cisco. We willen deze kans graag delen met onze meest betrokken en innovatiegedreven klanten om er zo samen een onvergetelijke dag van te maken!

Als u interesse heeft om deel uit te maken van deze spannende ervaring en meer wilt weten over de criteria voor deelname, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Dit is niet alleen een kans om uzelf te verrijken met de nieuwste IT-inzichten, maar ook om deel uit te maken van een exclusieve Silta-ICT community-ervaring.

We tellen alvast af naar 7 februari 2024!

Onze dedicated IT specialist aan het woord

Bij Silta ICT is het ons doel om u altijd zo precies en transparant mogelijk in te lichten over de laatste nieuwigheden. Met echte IT experten met hands-on kennis bent u zeker dat u altijd juist geïnformeerd bent.

Dit blogartikel werd geschreven door Gunter Van de Cauter

Gunter is Sales Director bij Silta. Naast zijn commerciële en budget verantwoordelijkheden is Gunter ook in nauw contact met klanten en partners. In zijn vrije tijd is Gunter een vurige voetbalfan; in het weekend kan je hem ook tegenkomen op de koersfiets.

Gerelateerde onderwerpen

Mogelijk vindt u dit ook interessant