Silta doet aan levenslang leren: onze medailles

Om te kunnen bijbenen met de vele, snelle technologische veranderingen, is het zaak om in te zetten op een continue ontwikkeling van de nodige skills en kennisvaardigheden. Silta is daarom voortdurend op zoek naar manieren om te groeien. Een recent voorbeeld is de verworven Veeam-certificering van enkele van onze medewerkers.

 Als Veeam Silver-partner is Silta gericht op het vergaren van de meest recente informatie over sectorgerelateerde, specifieke implementaties zodat wij als team het beste kunnen halen uit iedere Veaam-softwareoplossing. Maar eerst: wat is Veaam precies?

Veeam Software

Veeam Software is een back-up-, rampherstel- en moderne gegevensbeschermingssoftware die is ontwikkeld voor zowel virtuele, fysieke als multi-cloudinfrastructuren. IT-professionals zoals Silta kunnen een Veeam-certificering behalen, met oog op het uitvoeren van verbeterde prestaties die een meerwaarde bieden voor het bedrijf én diens klanten, wat uiteindelijk ook leidt tot een kostenreductie.

VMCE: de Veeam Certified Engineers van Silta

Met een VMCE-certificering op zak onderschrijft men over de nodige kennis en vaardigheden te beschikken om een brede waaier aan taken te kunnen uitvoeren met bekende Veeam-oplossingen. Gecertificeerden genieten dan van het vereiste niveau van technische expertise om de Veaam Availability Suite juist te implementeren, configureren en beheren.

Enkele van onze Silta-medewerkers behaalden recent deze certificaten. Zo gingen ze te werk:

  • Ze volgden een driedaagse cursus in een van de Veeam-opleidingscentra. Hier werden ze helemaal ondergedompeld in diepgaande theorie.
  • Die theorie werd in de praktijk omgezet in een van de hands-on labs, waar ze leerden omgaan met gegevens met geavanceerde bescherming en hoe die effectief te beheren in een adaptieve zakelijke en technische omgeving.
  • Ze legden het VMCE-examen af, met 70% als minimum te behalen resultaat. Indien geslaagd, behaalt men het VMCE-certificaat. En dat deden ze!

Dit certificaat is voor altijd geldig, maar wie up-to-date wil blijven, kan zich altijd aanmelden voor een examen om de nieuwste Veeam-oplossingen bij te houden.

De Veeam Certified Engineers van Silta

Onze Silta-medewerkers kunnen nu vol vertrouwen gebruikmaken van alle features en functies die Veeam-software te bieden heeft. Met andere woorden: ze weten als geen ander welke tool te gebruiken voor welke taak, en wat daarvoor de correcte omstandigheden zijn.

Dit is bovendien een erkenning binnen de gehele IT-sector, met de VMCE-certificering als gedocumenteerd bewijs dat men over het vereiste expertiseniveau beschikt om Veeam Availability Suite te implementeren, te configureren en te beheren.

Trots op ons team! Op naar een verdere ontwikkeling van kennis en vaardigheden zodat Silta u de beste IT-oplossingen kan blijven bieden.

Dell EMC Gold Certificate

Daarnaast weerspiegelt ook onze Dell EMC Gold-certificering de kwaliteitsvolle service die Silta levert aan haar klanten. Dit gaat van Dell EMC-producten, tot -solutions en -uitdagingen. Daarbovenop geeft dit ook weer dat Silta dankzij dit partnerschap up-to-date blijft wat alle nieuwste technologieoplossingen betreft. Voor de klant betekent dit dat elke uitdaging op de beste, efficiëntste en meest kosten en tijd besparende manier wordt benaderd.

Onze dedicated IT specialist aan het woord

Bij Silta ICT is het ons doel om u altijd zo precies en transparant mogelijk in te lichten over de laatste nieuwigheden. Met echte IT experten met hands-on kennis bent u zeker dat u altijd juist geïnformeerd bent.

Dit blogartikel werd geschreven door Ronnie Dibbaut

Ronnie is Operations Director bij Silta. Naast de dagelijkse operaties en budget verantwoordelijkheden is Ronnie ook in nauw contact met klanten en partners. In zijn vrije tijd is Ronnie bezig met zijn gezin en met duursporten zoals hardlopen en fietsen.

Gerelateerde onderwerpen

Mogelijk vindt u dit ook interessant