iPhone blaast 15 kaarsjes uit

This is the day I’ve been looking forward to for two and a half years. Every once in a while, a revolutionary product comes along that changes everything…

 

Dit zijn de eerste zinnen van Steve Jobs op 9 januari 2007 tijdens de Macworld keynote bij de introductie van de allereerste iPhone. Dit toestel maakte de overstap van een gsm vol toetsen naar een “echte” smartphone met een aanraakscherm en apps.

 

10 years ago today: Remembering Steve Jobs make iPhone history - CNET
bron: Apple

 

Hoewel “smartphones” reeds enkele jaren bestonden met toen héél sterke vertegenwoordigers van bijvoorbeeld Nokia en Blackberry, de smartphone zoals we hem vandaag kennen werd toen voorgesteld aan de wereld.

 

Ondertussen worden de eerste geruchten reeds kenbaar gemaakt rond de nieuwe iPhone 14.

 

Hieronder is de youtube link naar het eerste gedeelte van de keynote van Macworld 2007:

 

https://youtu.be/MnrJzXM7a6o

Onze dedicated IT specialist aan het woord

Bij Silta ICT is het ons doel om u altijd zo precies en transparant mogelijk in te lichten over de laatste nieuwigheden. Met echte IT experten met hands-on kennis bent u zeker dat u altijd juist geïnformeerd bent.

Dit blogartikel werd geschreven door Ronnie Dibbaut

Ronnie is Operations Director bij Silta. Naast de dagelijkse operaties en budget verantwoordelijkheden is Ronnie ook in nauw contact met klanten en partners. In zijn vrije tijd is Ronnie bezig met zijn gezin en met duursporten zoals hardlopen en fietsen.

Gerelateerde onderwerpen

Mogelijk vindt u dit ook interessant