25/09/2019 Cisco Security Workshop

Of we het nu hebben over DSLR camera’s, Fortnite games, elektriciteitsbedrijven, transportbedrijven of een vliegtuigonderdelen bouwer, niets of niemand is nog veilig voor ransomware, cyberaanvallen of zelfs het “banaal” stelen of blokkeren van gevoelige bedrijfsinformatie.

 

Stel u voor, zoals onlangs gebeurd is bij ASCO in Zaventem (https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/06/11/hacking-bij-bedrijf-in-vliegtuigonderdelen-1-000-werknemers-in/) dat uw productiecentra worden platgelegd.

Als IT’er moet u zorgen dat de applicaties, servers en netwerken van dergelijke aanvallen worden gevrijwaard en moet u beschikken over de nodige tools om dit te beheren.

Als Bedrijfsleider moet u begrijpen wat zo’n productiestop of verlies van data aan financiële en/of imago schade kan teweeg brengen.

 

Silta ICT, één van de implementatiepartners van Cisco, nodigt u dan ook graag uit op een Datacenter Security Workshop in de kantoren van Cisco België op 25 september 2019 met op het programma:

09u30: Intro Silta ― wie, wat en waarom

10u00: Trends en evoluties in de security markt

10u30: Cisco’s visie over threat management en incident response

11u30: Cisco Stealthwatch demo

12u00: Closing

12u30: Lunch

 

Bijkomende informatie en inschrijven gebeurt via onze website https://www.silta-ict.be/cisco-data-center/.

 

Tot dan?

Onze dedicated IT specialist aan het woord

Bij Silta ICT is het ons doel om u altijd zo precies en transparant mogelijk in te lichten over de laatste nieuwigheden. Met echte IT experten met hands-on kennis bent u zeker dat u altijd juist geïnformeerd bent.

Dit blogartikel werd geschreven door EdaSAS

Eda is projectleider bij Sales at Size. Zij volgt alle lopende projecten in voortgang en kwaliteit en schetst de UX traject uit in functie van de customer journey. In haar vrije tijd is graag bezig met hands-on hobbies zoals puzzels, handwerk, koken en games.

Gerelateerde onderwerpen

Mogelijk vindt u dit ook interessant