Silta NV

Medio 2018 besliste Ferranti Computer Systems om één van haar business units bestaande uit twee teams op te splitsen. Hier ging ook een nieuwe business unit naam mee gepaard. Voor de ICT afdeling van Ferranti betekende dit ook een nieuwe naam. Silta ICT was geboren.

Silta betekent trouwens “brug” in het Fins. Silta, bridging the gap between operations and IT within companies.

Nu, anderhalf jaar verder, zijn we de volgende stap aan het zetten in onze verzelfstandiging en wordt de business unit een effectieve dochteronderneming van Ferranti Computer Systems. Per 31/12/2019 00:00, is Silta NV ontstaan.

Met deze nieuwe naam, nieuwe identiteit en nieuw ondernemingsnummer, komen er ook aangepaste algemene verkoopsvoorwaarden.

Check zeker onze website voor de laatste versie.

Onze dedicated IT specialist aan het woord

Bij Silta ICT is het ons doel om u altijd zo precies en transparant mogelijk in te lichten over de laatste nieuwigheden. Met echte IT experten met hands-on kennis bent u zeker dat u altijd juist geïnformeerd bent.

Dit blogartikel werd geschreven door EdaSAS

Eda is projectleider bij Sales at Size. Zij volgt alle lopende projecten in voortgang en kwaliteit en schetst de UX traject uit in functie van de customer journey. In haar vrije tijd is graag bezig met hands-on hobbies zoals puzzels, handwerk, koken en games.

Gerelateerde onderwerpen

Mogelijk vindt u dit ook interessant