Niemand is immuun voor cyberaanvallen

Doet u genoeg om cybercriminaliteit bij uw bedrijf te voorkomen?

Geen enkele technologie kan cyberattacks op zichzelf voorkomen of uitsluiten. Om u te verdedigen tegen ransomware en andere cyberattacks, moet u kijken naar vier belangrijke punten rond toegang en verspreiding.


Bekijk deze infographic en leer hoe u ervoor kunt zorgen dat u uw mensen, gegevens en netwerken beschermt tegen malware die kritieke systemen kan uitschakelen.

Silta kan u helpen bij het vinden van de juiste Cisco®-beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf. Al deze producten werken samen daar ze ontwikkeld werden met ingebouwde intelligentie die kan helpen om bedreigingen te identificeren en te stoppen.

Klaar om ermee aan de slag te gaan? Contacteer ons gerust voor meer info.

Onze dedicated IT specialist aan het woord

Bij Silta ICT is het ons doel om u altijd zo precies en transparant mogelijk in te lichten over de laatste nieuwigheden. Met echte IT experten met hands-on kennis bent u zeker dat u altijd juist geïnformeerd bent.

Dit blogartikel werd geschreven door EdaSAS

Eda is projectleider bij Sales at Size. Zij volgt alle lopende projecten in voortgang en kwaliteit en schetst de UX traject uit in functie van de customer journey. In haar vrije tijd is graag bezig met hands-on hobbies zoals puzzels, handwerk, koken en games.

Gerelateerde onderwerpen

Mogelijk vindt u dit ook interessant