Klant in de Kijker: De Stroomlijn

Bij Silta zetten we graag onze klanten in de kijker. Zo is De Stroomlijn één van de projecten die we met veel motivatie en plezier gestart zijn.

De Stroomlijn is een customer contactcenter van enkele grote dienstverlenende nutsbedrijven. Een ‘gestroomlijnde’ communicatie met de klant en een foutloze uitwisseling van gegevens is  voor hen van uiterst groot belang.

Eerst en vooral was het, voor zowel de klant als voor Silta zelf, belangrijk om stil te staan bij het belang van deze vernieuwing.
Aangezien er dagelijks en op grote schaal gegevens worden uitgewisseld, is het geen rocket science dat de beveiliging ervan steeds op punt moet staan én up-to-date moet zijn, zeker in de IT-omgeving die voortdurend verandert. Hierbij wordt met alle aspecten rekening gehouden.
“Onze volledige omgeving wordt in verschillende fases vernieuwd”, aldus De Stroomlijn.
Om te vermijden dat de werking van het bedrijf belemmerd wordt, vinden de aanpassingen plaats buiten de werkuren. In oktober van dit jaar wordt het proces gefinaliseerd.

“Silta heeft een volledige Cloud oplossing voorgesteld aan De Stroomlijn”, voegt Ronnie nog toe. “Zo werd er gekozen voor een Silta Private Cloud oplossing voor het server- en applicatiegedeelte en werd er een Meraki Cloud netwerk voorgesteld voor het LAN- en WLAN-gedeelte. Deze voor De Stroomlijn kritische infrastructuur wordt via de Managed Services van Silta 24/7 bewaakt en beheerd.”

Het doel van deze vernieuwing is het bekomen van een veiligere, solide en schaalbare omgeving die snel functioneert. De werking binnen De Stroomlijn zal zo optimaal kunnen verlopen.

Onze dedicated IT specialist aan het woord

Bij Silta ICT is het ons doel om u altijd zo precies en transparant mogelijk in te lichten over de laatste nieuwigheden. Met echte IT experten met hands-on kennis bent u zeker dat u altijd juist geïnformeerd bent.

Dit blogartikel werd geschreven door Gunter Van de Cauter

Gunter is Sales Director bij Silta. Naast zijn commerciële en budget verantwoordelijkheden is Gunter ook in nauw contact met klanten en partners. In zijn vrije tijd is Gunter een vurige voetbalfan; in het weekend kan je hem ook tegenkomen op de koersfiets.

Gerelateerde onderwerpen

Mogelijk vindt u dit ook interessant